Пред Пацо стои перспективна футболна кариера в отбор от "В"- групата ни. Илюстрация: Корбис
fallback
Панайот от Гълъбово е първият изгонен със зрителски вот в третия сезон на Биг Брадър.

След като един път беше номиниран от съквартирантите си, издържа пет дни в пълна изолация и се върна отново в Къщата, бойният Пацо окончателно загуби състезанието и вече е навън.

Другият нежелан от съквартирантите участник беше Дияна, чиито егоцентризъм и големи децибели явно не са така дразнещи за зрителите, както първичното панайотово поведение.

За защитници на двамата съквартиранти в студиото присъстваха Злите езици Иван Станчев и Андрей Слабаков.

Астрологът защитаваше тезата, че Дияна трябва да остане в Къщата, за да покаже на хората какво е секс – машина, как се прави изкуство от боб и как, в името на същото изкуство, 21-годишната столичанка ще свали коремчето си като се откаже от храната, за да има пари за платно и бои.

Екстравагантният режисьор пък беше на мнение, че поведението на Дияна е в стил „Вижте ме и се чудете“ и Панайот е този, който трябва да остане.

Двата лагера бяха подкрепени от майките на Дия и Пацо, които съумяха да запазят добрия тон и не се нападнаха една друга, както се случваше в предишните сезони.

В крайна сметка 76% от зрителите решиха, че Пацо трябва да напусне Къщата.

В студиото Пацо научи, че има сериозно предложение за кариера в третодивизионния футболен отбор Елегант от Хисаря.

Стъписан и приятно изненадан, Пацо поиска един ден отсрочка, за да реши дали Елегант ще могат да разчитат на него за изпълняване на заветната цел – влизане във втора група.

И докато реалният живот е пред Панайот, останлите в Къщата съквартиранти вече се състезават за рекордно ниската сума от 150 000 лева.

Само за последната седмица наградата намаля с 40 000 лева, заради Ева и Виолета, които нарушиха правилото да не се пуши в Къщата по време на мисията „Лъжа“.

За първи път в историята на шоуто наградата падна под 200 000 лева. С колко точно ще си тръгне последният останал в Къщата, остава да се разбере.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback